logo-viber.jpg

 

Boreas nagrađen prestižnom nagradom DIAGEO Society 2030 za inovativnu kampanju “Keep Walking. Keep Planting” 

Sječate li se članka u kojem smo Vam predstavili projekat Keep Walking.Keep Planting. ? 

“Johnnie Walker, najprodavaniji brend škotskog viskija na svijetu, sadi 15.000 sadnica crnog bora u selu Homolje kod Konjica u Bosni i Hercegovini kako bi pomogao u obnovi područja teško pogođenog šumskim požarima.”

Imamo lijepu vijest koja nam stiže iz Litve ! 

Napori Boreasa, u sklopu projekta Keep Walking. Keep Planting, prepoznati su kao izuzetan doprinos održivosti i socijalnoj odgovornosti u industriji pića, što je rezultiralo prestižnom nagradom DIAGEO Society 2030. Ovo priznanje ističe inovativnost i liderstvo koje je Diageo demonstrirao u našim poslovnim praksama.

Diageo je posvećen postizanju harmonije između naših poslovnih ciljeva i očuvanja okoliša, a primanje nagrade DIAGEO Society 2030 pokazuje da smo uspjeli postići tu uspješnu ravnotežu. Ova nagrada nas inspiriše da nastavimo prepoznavati i rješavati ključne izazove sa kojima se  naša industrija i planet suočavaju.

Smatramo da je naša odgovornost ne samo da isporučujemo vrhunske proizvode, već i da budemo pozitivan agent promjene u društvu. Stoga s ponosom dijelimo naše inovativne prakse i učimo od drugih kako bismo stvorili održiviju i prosperitetniju budućnost za sve. Boreas posluje u skladu sa principima održivosti koja brine o tri komponente: planeta, ljudi i profit. Svaka od ovih komponenti je podjednako važna za našu sadašnjost i budućnost. 

Nagrada DIAGEO Society 2030 nije samo priznanje za nas, već i podsjetnik da se naši napori prepoznaju i cijene. Nastavit ćemo hrabro koračati prema boljoj budućnosti, postavljajući nove standarde u industriji pića i nadmašujući očekivanja naših potrošača .Uz vašu podršku i suradnju, vjerujemo da možemo ostvariti pozitivne promjene i ostaviti svijet u boljem stanju nego što smo ga zatekli. Pozivamo I Vas da saznate više o ovom interesantnom i nevjerovatno korisnom projektu na web stranici www.keepplanting.ba. Tamo možete posaditi drvo iz udobnosti svog doma i pridružiti nam se u novoj sezoni sadnje koja započinje na jesen.

Keep Walking. Keep Planting. Nastavimo zajedno graditi održivu budućnost.

BOREAS d.o.o.

Polje bb, 71260 Kreševo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)30 800 700 boreas@stanic-boreas.com

BOREAS © 2023 Copyright | Design and development STANIĆ media &

Imaš najmanje 18 godina? Prodaja alkohola i duhana maloljetnim osobama je zabranjena. S klikom na DA potvrđuješ, da imaš najmanje 18 godina.
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.