logo-viber.jpg

 

Osvojili_smo_zlato.jpg

Monde Selection iz Bruxellesa potvrdio izvrsnost Karlovačkog u svojoj kategoriji 

Karlovačko pivo je tijekom svoje duge povijesti osvojilo mnoštvo nagrada i priznanja, a još jedna potvrda njegove kvalitete nedavno je došla od strane međunarodnog instituta Monde Selection. Stručni žiri 62. izdanja svjetskog natjecanja u kvaliteti proizvoda, Monde Selection Awards 2023,  dodijelio je zlatnu medalju Karlovačkom pivu, potvrdivši time njegovu kvalitetu. Zahvaljujući ovoj oznaci izvrsnosti, potrošači su dobili dokaz i jamstvo da Karlovačko pivo ispunjava visoke standarde.

Evaluacijski proces provodili su nepristrani i neovisni stručnjaci iz područja proizvodnje piva i tehnologije fermentacije, a testirali su i ocjenjivali vizualni dojam, miris, okus, pakiranje te opći dojam svakog prijavljenog piva.

Monde Selection je vodeći institut za kvalitetu proizvoda široke potrošnje na svijetu koji djeluje već više od 60 godina. Svake godine više od 3.000 proizvoda iz devedesetak zemalja svijeta prijavljuje se za nagradu Monde Selection Quality Award, a ove se godine među njima našlo i hrvatsko Karlovačko.

U Boreasu smo ponosni na ovo priznanje kao jedini distributeri Karlovačko piva u BiH.

Ova nagrada potvrđuje našu predanost vrhunskoj kvaliteti i strasti za kojom težimo. Nastavit ćemo pružati izvanredno iskustvo pivoljubcima diljem BiH, s bogatim okusima i jedinstvenim karakterom Karlovačkog piva.

BOREAS d.o.o.

Polje bb, 71260 Kreševo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)30 800 700 boreas@stanic-boreas.com

BOREAS © 2023 Copyright | Design and development STANIĆ media &

Imaš najmanje 18 godina? Prodaja alkohola i duhana maloljetnim osobama je zabranjena. S klikom na DA potvrđuješ, da imaš najmanje 18 godina.
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.