logo-viber.jpg

 

ITF teniski turnir u Kiseljaku jedan je od pet iz ove kategorije koji se igraju u Bosni i Hercegovini.

Ove godine uz novčani fond od 25 000$ istakao se kao vodeći u regionu kada je u pitanju ITF serija te kao takav privukao veliku pažnju igrača iz cijelog svijeta .

I ove godine nastupili su igrači sa šest kontinenata (Europa,Azija,Afrika,Sjeverna Amerika,Južna Amerika,Australija) i iz tridesetak zemalja .

Boreas je uz turnir od njegovih samih početaka a ove godine, sa brendom Juicy bili smo  I  generalni sponzor. Ovogodišnji trofej je otišao u Hrvatsku  ,Duje Ajduković pokazao se kao najbolji te se okitio glavnom nagradom ali I nikako zanemarljivim ATP bodovima. 

Kao dokaz kvalitete ovoga turnira govori I činjenica da je ovaj turnir poslužio kao odskočna daska mnogim igračima koji se I danas nalaze u TOP 100 igrača svijeta . Boreas se  rado odazove na sportske pozive te događaje, koji za cilj imaju razvoj mladih zvijezda u usponu. 

BOREAS d.o.o.

Polje bb, 71260 Kreševo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)30 800 700 boreas@stanic-boreas.com

BOREAS © 2023 Copyright | Design and development STANIĆ media &

Imaš najmanje 18 godina? Prodaja alkohola i duhana maloljetnim osobama je zabranjena. S klikom na DA potvrđuješ, da imaš najmanje 18 godina.
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.