logo-viber.jpg

 

Moja korpa je web shop platforma koju smo kreirali za vrijeme pandemije uz krilaticu “Naruči omiljeno piće iz udobnosti svog doma i mi ćemo ti dostaviti direktno na adresu”.

Kroz 2022. godinu su naši kupci imali priliku da uz narudžbu dobiju zanimljive poklone, što je povećalo vrijednost samih prozvoda, a i odlično promoviralo naš web shop kao platformu za kupovinu pića. Instagram profil Moje korpe je poslužio kao sjajan kanal za promociju web shopa te smo uz Juicy, Marasku i KissFm, radeći zajedno nagradne aktivnosti, dosegli preko 5.000 pratitelja i tako proširili auditorij za sve buduće aktivnosti koje pripremamo u 2023. Zapratite nas, ako već niste! I naravno, pratite profile na Instagramu i Facebooku ostalih naših brendova Smirnoff, Johnnie Walker, Gordons, Baileys, jer donose zanimljive sadržaje, odlične recepte za koktele i dr.

BOREAS d.o.o.

Polje bb, 71260 Kreševo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)30 800 700 boreas@stanic-boreas.com

BOREAS © 2023 Copyright | Design and development STANIĆ media &

Imaš najmanje 18 godina? Prodaja alkohola i duhana maloljetnim osobama je zabranjena. S klikom na DA potvrđuješ, da imaš najmanje 18 godina.
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.