logo-viber.jpg

 

fotoa-2.jpg

U sklopu Sarajevo film festivala, koji je izrastao u priznati i vrlo posjećeni međunarodni filmski festival, imali smo čast da s Heinekenom nastupimo kao generalni sponzor centralnog događaja na platou Skenderije.

Za posjetitelje je bila zagrantirana dobra zabava, piće po super cijenama vrhunskih brendova i atraktivne nagrade! Heineken Summer Lounge je dokazao da je i ove godine bio glavna destinacija noćnog provoda tokom festivalskih dana. Svaku noć smo mogli uživati uz fenomenalnu muziku do ranih jutarnjih sati. Zadovoljstvo nam je što ste nam dali priliku da kreiramo uspomene zajedno.

 Važno je napomenuti da je pored Heinekena učešće u sponzorstvu samog HSL-a je imao i naš brend Diageo. Ove godine festival je bilježio rekordnu posjećenost, a u gradu je bio spremljen veliki broj zabavnih sadržaja. Posjetitelji su mogli da uživaju u piću po super cijeni ali i da osvoje vrijedne nagrade koje smo spremili.   

BOREAS d.o.o.

Polje bb, 71260 Kreševo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)30 800 700 boreas@stanic-boreas.com

BOREAS © 2023 Copyright | Design and development STANIĆ media &

Imaš najmanje 18 godina? Prodaja alkohola i duhana maloljetnim osobama je zabranjena. S klikom na DA potvrđuješ, da imaš najmanje 18 godina.
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.