logo-viber.jpg

 

Na ovogodišnjem Mostarskom sajmu, Boreas je predstavio svoje brendove Maraska, Juicy, Heineken i otvorio slavljenička vrata za 40.godina postojanja Stanić Grupe. 

Svojim impresivnim izlaganjem, Stanić Grupa je osvojila nagradu za najboljeg izlagača na ovom sajmu. Osim što se Boreas istaknuo u konkurenciji, ova nagrada jasno pokazuje kvalitetu brendova koje proizvodi Stanić Grupa i distribuira Boreas. 

Izlaganje je bilo veličanstveno i impresivno, s materijalima koji su precizno predstavljali svaki brend. Boreas je pokazao kako se kvaliteta i dugovječnost mogu postići u jednoj industriji, a brendovi koje  radi su primjer tome.

Predstavljajući brendove i nove proizvode, Boreas je pokazao svoju posvećenost stvaranju najboljih proizvoda za svoje klijente i krajnje potrošače. Dugogodišnje iskustvo danas Boreas svrstava na poziciju lidera u sektoru distribucije pića.

BOREAS d.o.o.

Polje bb, 71260 Kreševo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)30 800 700 boreas@stanic-boreas.com

BOREAS © 2023 Copyright | Design and development STANIĆ media &

Imaš najmanje 18 godina? Prodaja alkohola i duhana maloljetnim osobama je zabranjena. S klikom na DA potvrđuješ, da imaš najmanje 18 godina.
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.