logo-viber.jpg

 

Ponosni na ostvareno, mi budućnost ne čekamo nego gradimo!

Osnovana 1993. Boreas je članica Stanić Groupe, vodeće grupacije u proizvodnji sokova, distribuciji pića, duhanskih proizvoda i tehničke robe.

U proteklih trideset godina Stanić Groupa dosegla je poziciju tržišnog lidera u proizvodnji i distribuciji pića, duhanskih proizvoda i tehničke robe te ostvarila perspektivnu, dugogodišnju suradnju s najvećim svjetskim kompanijama i brendovima. 

Ubrzani razvoj započeo je realizacijom ekskluzivnog ugovora s Heinekenom, zatim s Philip Morrisom International, da bi se danas u portofoliju Grupacije našli vrhunski brendovi, od kojih su većina svjetski lideri u svojim segmentima.

Korporativna odgovornost kompanije očituje se u ekonomskom razvoju uz poštovanje načela zaštite životne sredine. Osiguravanje sigurnog i zdravog radnog okruženja za svoje zaposlenike, pružanje jednakih prilika za zapošljavanje i napredovanje, te poštivanje ljudskih prava i etičkih načela u svom poslovanju 

Svojim djelovanjem kompanija Boreas obrazuje generacije novih potrošača nudeći im aktuelne vrijednosti komunikacijom o brendu i tako kreiraju napredno potrošačko iskustvo.

  

Povijesni razvoj

zgrada_Binježevo.jpg

_A2A1996.jpg

_A2A1978.jpg

_A2A2005.jpg

  

BOREAS d.o.o.

Polje bb, 71260 Kreševo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)30 800 700 boreas@stanic-boreas.com

BOREAS © 2023 Copyright | Design and development STANIĆ media &

Imaš najmanje 18 godina? Prodaja alkohola i duhana maloljetnim osobama je zabranjena. S klikom na DA potvrđuješ, da imaš najmanje 18 godina.
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.