logo-viber.jpg

 

Odličnom zabavom, tamo gdje je sve počelo, u Kreševu, Stanić Grupa je proslavila 40. obljetnicu uspješnog poslovanja.

Pod motom "Zajedno sa vama" Stanić Grupa je željela uposlenicima, poslovnim partnerima i svim ljudima dobre volje zahvaliti na dugogodišnjoj podršci i još jednom potvrditi kako su bili i ostali motor razvoja ovog grada i Središnje Bosne.

Negdje iza 21 sat taktovi poznatih muzičkih uspješnica mogli su se čuti na glavnom trgu, a izvodio ih je Berin Buturović sa svojim bendom, koji je publiku zagrijao i rasplesao.

Nakon njega je na pozornicu stupila Severina, te izazvala ovacije publike i opravdala naziv jedne od najvećih zvijezda regije. Gosti iz svih krajeva BiH i Hrvatske pjevali su zajedno s njom neponovljive hitove, a najveći delirij izazvale su pjesme koje su i proslavile ovu splitsku pjevačicu.

Savršena organizacija i atmosfera proslave 40. obljetnice Stanić Grupe uveličane su i velikim vatrometom koji nije bio kraj zabave, jer se sve nastavilo do dugo u noć. Nazdravljalo se novim obljetnicama i uspjesima, jer kada slavi Stanić Grupa onda slavi i cijelo Kreševo.

BOREAS d.o.o.

Polje bb, 71260 Kreševo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)30 800 700 boreas@stanic-boreas.com

BOREAS © 2023 Copyright | Design and development STANIĆ media &

Imaš najmanje 18 godina? Prodaja alkohola i duhana maloljetnim osobama je zabranjena. S klikom na DA potvrđuješ, da imaš najmanje 18 godina.
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.