Velika nagradna igra Karlovačkog Ispod čepa nagrada te čeka!

Podsjećamo vas da je u toku velika nagradna igra Karlovačkog piva – ispod srebrnog čepa nagrada te čeka, a način učešća je lakši nego ikad. Naručite svoje omiljeno pivo u bilo kojem ugostiteljskom objektu ili kupite u bilo kojoj radnji, zavirite ispod srebrnog čepa i saznajte da li ste osvojili neku od 10.000 nagrada. Nagrade su šarolike, neke jako vrijedne, tipa novčanih, a neke su opet izrazito zabavne, poput ture pića za Vas i Vaše društvo, ili pak Karlovačko kačketa, majica za kojima će se svi zasigurno okretati.

Jednostavan je i način preuzimanja nagrada. Dovoljno je samo da nazovete info centar nagradne igre putem broja telefona 080 02 05 02, gdje će Vam lljubazno osoblje odmah dati informaciju o najbližem objektu/centru gdje možete preuzeti svoju nagradu, ili će Vam biti isporučena na adresu putem naše destributivne mreže.

Do sada je mnoge dočekala nagrada ispod srebrnog čepa specijalne serije Karlovačkog piva, tačnije preko dvije stotine njih. Navešćemo imena samo nekoliko njih koji su se do sada obradovali najviše, jer su osvojili vrijedne novcane nagrade. Riječ je o Jurici Joziću iz Livna, Marinu Ramljaku iz Posušja , Željku Anušicu iz Bihaća, Mirku Ljubicu iz Širokog Brijega, Damiru Zrni iz Žepca i Asmiru Dulicu iz Kladnja.

Uživajte i dalje uz Karlovačko, najtopliji mjeseci tek slijede i ne zaboravite pogledati ispod srebrnog čepa.

Sretno!

Vaše Karlovačko