Ne propusti priliku,potraži Heineken u svom omiljenom kafiću ili Mercator centru, popuni kupon i učestvuj u izvlačenju za jednu od čak 40 spektakularnih nagrada – put na utakmice UEFA Champions League. Ostvari svoj san i najprestižnije klupsko takmičenje gledaj uživo uz Heineken, sve do velikog finala na minhenskoj Allianz Areni.

Nagradna igra u kafićima počinje 15.veljače i traje do 11.svibnja 2012., dok u Mercator centrima počinje 17.veljače i traje do 18.svibnja 2012.

Pravila su jednostavna: u nekom od brojnih kafića naručite Heineken i dobit ćete kupon za nagradnu igru. Nagradni kupon je potrebno popuniti na dvije vratne etikete sa Heineken boce, na isti upisati svoje osobne podatke i ubaciti u za to predviđenu kutiju. Svaki kupac koji na ovaj način popuni kupon učestvuje u nagradnom izvlačenju i može osvojiti kartu za jednu od utakmica UEFA Champions League.

Također, u svim Mercator centrima, svi kupci bilo kojeg Heineken proizvoda, imaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Na račun trebaju čitko upisati osobne podatke i ubaciti ga u posebne kutije postavljene na blagajnama Mercator centara.

Izvlačenja sretnih dobitnika će biti organizirana pred utakmice, a imena će biti objavljena u jednoj od dnevnih novina, kao i na Heineken Facebook stranici. Osim karata za UEFA Champions League utakmice, nagrada uključuje i pokrivene troškove prijevoza i hotelskog smještaja.

Pridružite nam se u avanturi i uživajte u utakmicama uz Heineken!