S HEINEKENOM NA UEFA CHAMPIONS LEAGUE!

Osvoji putovanje života!

Uživajte u hladnom Heinekenu i osvojite putovanje života – put na utkmicu UEFA Champions League Bayern vs Manchester City 10.12.2013. godine.

Nagradna igra traje od 27.09. do 29.11.2013., izvlačenje će biti održano 30.11.2013. a imena sretnih dobitnika će biti objavljena u jednoj od dnevnih novina, kao i na FB stranici Heineken BiH.

Pravila su jednostavna: u ugostiteljskim objektima u kojima se može naručiti Heineken biti će dostupni i Heineken kuponi za ovu nagradnu igru. Svaki kupac koji popuni nagradni kupon sa 2 vratne etikete sa Heineken boce, na isti upiše svoje osobne podatke i ubaci ga u za to predviđenu kutiju u vremenskom period trajanja nagradne igre, također postavljenu u tim objektima, učestvuje u nagradnom izvlačenju i može osvojiti kartu za utakmicu UEFA Lige prvaka, ili slanjem kupona na adresu Boreas d.o.o., Polje bb, 71260, Kreševo.

Također, u trgovačkm centrima, svi kupci Heineken proizvoda, imaju pravo učešća u nagradnoj igri, slanjem popunjenih kupona na adresu Boreas d.o.o., Polje bb, 71260, Kreševo U nagradno izvlačenje ulaze svi računi koji su pristigli za vrijeme trajanja nagradne igre.

Osim karte za UEFA Champions League utakmicu, nagrada uključuje i pokrivene troškove prijevoza i hotelskog smještaja.