Novi Juicy 100% funkcionalni sokovi

Sokovi koji čekaju tebe, a ne ti njih!

Juicy 100% sokovi dobili su pojačanje u novim funkcionalnim verzijama – Juicy 100% Energy, Juicy 100% Immunity i Juicy 100% Antioxidant. Uz bogatstvo voća i povrća novi članovi Juicy 100% obitelji upotpunjeni su dodatkom vitamina i minerala. Zbog toga su pravi izbor za sve koji teže balansiranoj prehrani, vole voće i povrće i nisu ljubitelji šećera. Jedino što Juicy 100% funkcionalni sokovi nemaju su konzervansi, umjetna bojila, pojačivači okusa i dodatni šećeri.

Nadgradnja do sada uspješne linije Juicy 100% sokova odgovara na sve češću potrebu potrošača za funkcionalnim rješenjima uslijed užurbanog i stresnog načina života. Funkcionalni sokovi predstavljaju sve rašireniji trend u svijetu, a kod nas ga kao pokretač trendova donosi upravo brand Juicy.

Juicy 100% Energy uz jabuku, ananas, kivi, limetu, bananu i krastavac sadrži dodatno vitamine C, B6, B12 te željezo. Ova energetska bomba unosi pozitivan ritam u dnevnu rutinu i omogućuje metabolizmu stvaranje energije.

Mandarina, jabuka, mango, mrkva, acerola, bundeva, đumbir i limun samo su dio Juicy 100% Immunity soka koji je dodatno obogaćen vitaminom C i D te cinkom. Kombinacija spomenutog pomno odabranog voća, povrća i vitamina doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Cikla, nar, jabuka, trešnja, borovnica, kupina i brusnica čine Juicy 100% Antioxidant koji je dodatno obogaćen vitaminima B2, E i cinkom. Bobičasto voće i cikla, kao izvori željeza, zajedno s vitaminima doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Juicy 100% funkcionalni sokovi namijenjeni su svima koji žele brinuti o svojem zdravlju, ali za to nemaju vremena ili ne znaju odakle krenuti.