Novi Heineken projekat: Party Like a Star

U toplim ljetnim danima osvježite se uz Heineken, te sudjelujte u novom velikom projektu i zapartijajte kao zvijezde

Party Like a Star novi je Heinekenov projekt, koji će tijekom dvaju najtoplijih mjeseci biti realiziran na području cijele Bosne i Hercegovine, a povezan je s ljetom, zabavom, najboljim partijima, užitcima sa društvom na suncu i plaži, dobrom glazbom i ludim provodom.

Kroz projekt Party like a star, ljubiteljima Heinekena pruža se mogućnost da i sami budu zvijezde, tj. da partijaju kao zvijezde. Za sretne dobitnike osigurali smo ljetovanje iz snova koje si rijetko ko može priuštiti. Vodimo vas u jedan od najljepših gradova hrvatskog primorja, Zadar, a svaki dobitnik može povesti još jednu osobu. To nije sve… Heineken je svojim zvijezdama osigurao još više zabave i odlazak na dva velika Heineken partija na tvrđavi u središtu Zadra, 6. i 7.VIII.2010. godine, na kojima će nastupiti velike zvijezde elektronske muzike DJ Timo Mass (6.VIII.) i Studio 54 (7.VIII.). Partiji se održavaju na otvorenom, u Heineken citadela tvrđavi u središtu Zadra, starom zdanju koje datira još iz srednjeg vijeka.

Timo Mass, 39-godišnji njemački DJ i producent, iza kojeg je više od tisuću nastupa širom svijeta, miksa razne kombinacije plesne glazbe, a njegovi setovi nerijetko traju i više od pet sati, pa čak i cijelu noć. Drugu večer, u istom zdanju, Heineken zvijezde će zabavljati legendarni DJ-i Studija 54.

Jedino što trebate učiniti ako želite partijati kao zvijezda, jeste to da tijekom ljeta pijete najbolje pivo uz koje ćete, u kafićima i na lokalnim Heineken partijima, dobiti nagradni kupon, popuniti ga i ubaciti u kutiju na šanku. Na kraju će biti izvučeno šest najsretnijih dobitnika koje vodimo u Zadar i na ova dva partija, te još puna dva autobusa dobitnika utješnih nagrada koji idu samo na party.

Party Like a Star i uživajte u ljetu uz Heineken!