Karlovačko nagradjuje konobare!

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo Vas da Karlovačko pokreće nagradnu igru osmišljenu samo za konobare s ciljem nagrađivanja njihovog doprinosa prodaji i popularizaciji Karlovačkog piva, brenda koji u svijetu piva istovremeno simbolizira tradiciju i kvalitet.

Nagradna igra će se odvijati od 01.10.2010. do 30.11.2010. godine u brojnim ugostiteljskim objektima u Kiseljaku, Kreševu i Fojnici.

Za skupljenih stotinu čepova, konobari dobivaju kupon za učešće u nagradnom izvlačenju koje će biti organizirano svakih 15 dana u sva tri grada. Dakle, svake dvije sedmice biće organizirano nagradno izvlačenje, a za najsretnije konobarske timove pripremljene su vrijedne novčane nagrade. Po istom principu bice nagrađeni i vlasnici objekata čiji konobari skupe najviše čepova kao vid stumilansa za njihov doprinos u polurizaciji i prodaji Karlovačkog. Nagrade će nakon svakog kola biti odmah uručene, a igra se nastavlja novim kolom uz isti fond nagrada.

Ovom prilikom pozivamo sve ugostiteljske objekte na ovome području da se prijave i uzmu aktivno učešće u nagradnoj igri, te osvoje jednu ili više vrijednih nagrada.

Vaše Karlovačko!