Od danas pa sve do finala Mundijala, koje će biti odigrano 11. srpnja 2010. godine, svi Sarajlije koji vole najvažniju sporednu stvar na svijetu moć će uživati u utakmicama kako to dolikuje pravim fudbalskim fanovima.

Prostor površine veće od 1000 kvadratnih metara, najveći LED ekran u državi, bašta u obliku nogometnog stadiona i obilje nagradnih igara samo su neke od stvari koje čekaju sve one koji će u svjetskom prvenstvu uživati u Bet Live areni na platou KSC Skenderija.

U Bet Live areni sve je podređeno nogometu, a nismo zaboravili ni na pripadnice ljepšeg spola kojima je također osiguran ugodan boravak i nekoliko aktivacija osmišljenih samo za njih.

Svi nazočni bit će u prigodi prognozirati i rezultate utakmica, te ih, ukoliko se pokažu uspješnima, čekaju vrijedne nagrade koje su osigurali Heineken i Sport Life, a one najsretnije čeka i glavna nagrada: 2 x putovanje u Luxemburg, na utakmicu reprezentacije BiH. Ovu nagradu osigurat će Centrotrans Eurolines.

U stankama između utakmica nazočni se mogu zabaviti igranjem Play Stationa, Heineken stolog nogometa, šutiranju na gol i mnogim drugim igricama osmišljenim za što bolju zabavu tijekom najveće sportske fešte na planetu, a sve to, naravno, uz hladna osvježenja u vidu Heinekena, Kiseljaka, Jane…

U svakom slučaju, ukoliko planirate uživati u Mundialu, idealno mjesto za vas je Bet Live arena, plato KCS Skenderija, Sarajevo.

Ulaz dozvoljen samo punoljetnim osobama.