Boreas i Knjaz Miloš potpisali ugovor o suradnji

Boreas d.o.o. Kreševo je preuzeo distribuciju asortimana proizvoda kompanije Knjaz Miloš, u svim kanalima prodaje na tržištu Bosne i Hercegovine. Suradnja sa kompanijom Knjaz Miloš je još jedna potvrda kvaliteta distributivne mreže Boreas.

Knjaz Miloš je među vodećim proizvođačima mineralne vode, bezalkoholnih i energetskih napitaka. Na temeljima imena i tradicije duže od dva stoljeća, Knjaz Miloš razvija, proizvodi i plasira na tržište napitke vrhunskog kvaliteta koji potrošačima pružaju vitalnost, osvježenje i energiju svakog dana. Portfolio kompanije Knjaz Miloš obuhvata brandove: prirodna gazirana mineralna voda KNJAZ MILOŠ, prirodna negazirana mineralna voda AQUA VIVA, energetsko piće GUARANA i osvježavajuće bezalkoholno piće REMIX KNJAZ.

Našim poslovnim partnerima nudimo brzu i kvalitetnu distribuciju širom Bosne i Hercegovine, kao i usluge trade marketinga i marketinga koji doprinose boljem pozicioniranju proizvoda na tržištu vodeći istovremeno i računa o optimalizaciji troškova klijenata. Distribucija je organizirana kroz 6 regionalni centara, 8 distributivnih centara i 1 Cross Dock skladištem, što čini preko 13.000 m 2 skladišnog prostora, a distributivna flota dostavnih i transportnih vozila omogućava kontinuiranu distribuciju u sve dijelove Bosne i Hercegovina.