B2B RUN UTRKA

U oktobru je održana prva B2B RUN utrka u Bosni i Hercegovini, poslovno sportski događaj, koji je okupio 86 kompanija iz BiH na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu. Događaj se već 3 godine održava u gradovima u regiji i do sada je okupio preko 5.000 učesnika iz 320 kompanija.

Cilj utrke je bio prije svega promoviranje zdravih životnih navika, razvoj timskog duha uposlenika, kao i druženje sa kolegama i izvan radnog vremena. Timovi kompanija su se sastojali od najmanje 3 člana, a staza u dužini od 5 km bila je prilagođenima i onima koji do tada nisu imali priliku okušati se u trčanju.

Boje Boreas su branili: Alen Pecirep, Direktor Marketinga, Arifa Tucović, KA Manager, Nermin Pivić, Chanel Manager, Lejla Kasumić, Trade Marketing Specialist, Ivana Radišić, KA Manager, Anita Oberan, asistent Direktora, Bojan Pajić, Retail Supervizor, Elma Adilović, referent kadrovske administracije, Aziz Mukača, Komercijalist i Osman Smječanin, Borvel, i u finalnom poretku, Boreas je osvojio treće mjesto u kategoriji velikih kompanija.
Čestitamo kolege.